Home

Diensten

Projecten

Graaddagen

 

 

Over ons

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Connerga, 100% gefinancierd door energiebesparing

Partners

 

 

Onze duurzaamheidsmissie      

Het voor onze opdrachtgevers realiseren en borgen van besparingen op exploitatiekosten door het optimaal inregelen van klimaat en/of zwembadinstallaties in utiliteitsgebouwen.

Op deze wijze willen wij een duurzame bijdrage leveren aan het bestrijden van de groeiende CO2 uitstoot.

 

Energy Saving COmpany Connerga sinds 2003

Connerga is in 2003 opgericht door twee Nederlandse natuurkundigen en biedt hoogwaardige oplossingen voor het realiseren van energie- en/of milieubesparing bij

gebouwen of zwembaden. Behoud van comfort en het leveren van een optimale kwaliteitstandaard zijn daarbij het uitgangspunt. Op deze wijze profiteren opdrachtgevers direct van de gerealiseerde exploitatiekostenreductie.

 

Energy Performance Contracting

Connerga biedt sinds 2003 als het eerste bedrijf in Nederland Energy Performance Contracting oplossingen op basis van resultaatfinanciering. Dat betekent afrekenen wat aantoonbaar is bespaard.

 

Kennis en ervaring

De kennis van Connerga ligt op het vlak van klimaat- en zwemwaterbehandelingsinstallaties gecombineerd met een grondig inzicht in milieumanagement en business proces management.

Met E-optimize en Optimize Pools gaat Connerga in opdracht de strijd aan met CO2 emissie door HVAC en zwembad-installaties op een zeer praktische en kosteneffectieve wijze optimaal in te regelen.

 

PDE BV

 

PDE BV is gespecialiseerd in HVAC techniek op het vlak van offshore & industrie, zakelijke dienstverlening en bij speciale projecten. 

PDE BV is sinds de  oprichting in 2003 partner van Connerga en ondersteunt Connerga bij de uitvoering van de optimaliseringsprojecten.

 

CRI Alem

 

CRI Alem is een facilitair dienstverlener op het vlak van utiliteitsgebouwen.

CRI Alem is sinds 2015 partner van Connerga en richt zich op de marketing en sales van de diensten.